phone

ZADZWOŃ

32 611 50 87

ZALOGUJ SIĘ

Koszyk  

Brak produktów

Dostawa od:15,50 zł
0,00 zł Razem

Koszyk Zamawiam i płacę

MENU
KATEGORIE

Piec Konwekcyjno - Parowy | AFO 605 | 5 x 1/1 GN

AFO 605

7 300,00 zł   5 850,00 zł netto
7 195,50 zł brutto

Zniżka: -1 450,00 zł netto

szt.

Czas realizacji: 2-5 dni

  • Udostępnij na Facebook
  • Wyślij do znajomego
  • Wyślij do znajomego

    Piec Konwekcyjno - Parowy | AFO 605 | 5 x 1/1 GN

    Piec Konwekcyjno - Parowy | AFO 605 | 5 x 1/1 GN

    Czas realizacji: 2-5 dni

    Prosimy w polu "Twoje dane" wpisać dane(imię i nazwisko lub adres e-mail),
    które umożliwią znajomemu rozpoznanie kto polecił mu produkt:

    * Pola wymagane

    Anuluj lub 

  • Drukuj
  • Unia Europejska

    Producent

    • Wszechstronne urządzenie, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach.
    • Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantuje doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej.
    • Optymalny przepływ powietrza dzięki dwóm wentylatorom z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw.
    • Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw, można w nich prowadzić jednocześnie obróbkę różnych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach.

     
    Umożliwia:

    • pieczenie,
    • smażenie,
    • grillowanie,
    • gotowanie w parze,
    • duszenie,
    • blanszowanie,
    • rozmrażanie,
    • regenerację

     

    •  Typ tac do pieczenia: GN 1/1 oraz do wyrobów cukierniczych 600x400 mm

     

     

     

    • Piec konwekcyjno parowy z elektronicznym panelem sterującym
    • Drzwi z podwójną szybą atermiczną (mogą być otwierane w celu łatwego wyczyszczenia)
    • Pokrętło do kodowania pozwala na nieograniczone kombinacje ciepło+wilgotność/para+czas
    • Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. 
    • Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw, można w nich prowadzić jednocześnie obróbkę różnych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach.
    • Kazdy program może mieć maksymalnie 3 fazy gotowania, możliwe jest także skonfigurowanie cykli gotowania.
    • Wartości, które można ustawiać to:
    1. temperatura
    2. czas
    3. poziom wilgotności

     

    • Odległość między poziomami pieczenia: 75 mm
    • Wymiary: 780 x 680 x 500 mm
    • Zasilanie: 400 V
    • Moc: 6,3 kW
    • Waga: 62 kg

     

       * Prezentowane zdjęcia są zdjęciami poglądowymi.

     

    *Zapraszamy na prezentacje do naszej Akademii Kulinarnej w Olkuszu!