0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Fontanny Czekoladowe

Czekolada to ulubiony przysmak wielu ludzi na całym świecie. Słodycz o wielu odmianach, kształtach i smakach posiadająca rzeszę zwolenników, bez względu na wiek czy pochodzenie. W profesjonalnej gastronomii słodka pani nierzadko pojawia się jako polewa, składnik ciast i tortów lub dodatek do deserów. Jeśli jednak pragniemy zaskoczyć naszych gości czymś wyjątkowym, warto sięgnąć po nietuzinkowe rozwiązania. Jednym z nich są fontanny czekoladowe. Wyśmienicie prezentujące się w salach restauracyjnych i bankietowych, wzbudzają zachwyt i umożliwiają rozkoszowanie się płynną czekoladą w połączeniu z wypiekami lub owocami. W naszej ofercie na stronie GastroProdukt.pl znajdą Państwo szeroki wybór urządzeń do gastronomii profesjonalnej, w tym unikatowe fontanny do czekolady.

Nasze produkty

Przez oczy do żołądka, przez żołądek do serca


Płynna czekolada to nie tylko przyjemność z jedzenia. To także wizualna uczta, kulinarne widowisko i smakowita atrakcja w jednym. Oferujemy wiele modeli fontann czekoladowych, różniących się ilością poziomów kaskady. Zaczynając od kompaktowych czterech poziomów, a kończąc na zawrotnych siedmiu piętrach, dajemy Państwu szeroki wybór tych fantastycznych urządzeń. Fontanny czekoladowe wyposażone są precyzyjne i wygodne regulatory temperatury, którą możemy ustawić wedle uznania od 30 °C do 150 °C. Ponadto, widoczny i solidnie wykonany włącznik sprawi, że nigdy nie zapomną Państwo o wyłączeniu urządzenia. Polerowana stal nierdzewna, którą wykorzystujemy do produkcji nie tylko wygląda fantastycznie, ale jest również niezwykle wytrzymałym materiałem, łatwym w czyszczeniu oraz odpornym na korozję i wszelkiego rodzaju uszkodzenia mechaniczne, jak wgniecenia czy zadrapania. Dzięki temu, zyskujemy pewność, że fontanny do czekolady będą pracować i prezentować się doskonale przez wiele lat. W razie pytań zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta. W GastroProdukt Professional wszyscy jesteśmy entuzjastami dobrego jedzenia, a dziesięcioletnie doświadczenie w branży pozwala nam dzielić się jego przykładami z naszymi kontrahentami.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej