0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Naleśnikarki gastronomiczne

Naleśniki cieszą się ogromną popularnością. Wiele restauracji i barów serwuje to proste, pyszne danie, które można podawać na wiele różnych sposobów. Najtrudniejszym elementem przy przygotowaniu tego przysmaku jest odpowiednie przyrządzenie ciasta. Ogromnym ułatwieniem są naleśnikarki gastronomiczne, które pozwalają uzyskać idealny kształt, grubość i poziom wysmażenia. W naszej ofercie znajdziesz profesjonalny sprzęt przystosowany do użytku komercyjnego – wybierz idealny model.

Nasze produkty

Naleśnikarki gastronomiczne

 

Naleśniki to danie mające wielu adoratorów. Choć pozornie wydają się być nieskomplikowane w przygotowaniu, niezbędne jest uważne smażenie na odpowiedniej powierzchni. Z tego względu doskonałym wsparciem są profesjonalne naleśnikarki gastronomiczne. Sprzęt jest niewielkich wymiarów urządzeniem z płaską, okrągłą strefą, na którą wlewa się ciasto i rozprowadza je za pomocą specjalnej szpatułki.

 

Kluczem jest nieprzywierająca, gładka powierzchnia grzewcza, zapewniająca równomierne rozprowadzenie ciepła na całym jej obszarze. Po spełnieniu tych warunków można uzyskać odpowiednią konsystencję i walory smakowe. Jeżeli chce się zaspokoić wymagające podniebienia swoich klientów, warto zainwestować w naleśnikarkę gastronomiczną wykonaną z najlepszych komponentów i materiałów. Wszystko po to, by mieć pewność, że każde zaserwowane danie będzie reprezentować najwyższą jakość.

 

W ofercie GastroProdukt Professional dostępne są różne warianty naleśnikarek gastronomicznych –pojedyncze, a także podwójne. Niezależnie od wielkości i profilu lokalu gastronomicznego, są praktycznymi, funkcjonalnymi urządzeniami, zajmującymi niewiele miejsca. Proponujemy modele, które dopasują się do potrzeb dużej restauracji specjalizującej się w potrawach tego typu, stołówki czy firmy cateringowej, a także małych knajpek czy nawet pubów.

 

Naleśnikarki przemysłowe

 

Naleśnikarki przemysłowe z kolekcji GastroProdukt Professional to nowoczesny sprzęt, przystosowany do intensywnej eksploatacji. Doskonale sprawdza się w najróżniejszych lokalach gastronomicznych. Nieduży rozmiar umożliwia schowanie urządzenia, gdy nie jest używane. W ten sposób pozwala oszczędzać przestrzeń, tak cenną w każdej profesjonalnej kuchni. Do tego naleśnikarka gastronomiczna jest wyposażona w szufladę do przechowywania przyborów, takich jak dołączona do zestawu szpatuła (służąca do rozprowadzania ciasta). 

 

Płyta grzewcza naleśnikarki przemysłowej została wykonana z najwyższej jakości emaliowanego żeliwa, zapobiegającego przywieraniu ciasta. Powierzchnia nie wymaga użycia tłuszczu. Temperaturę można precyzyjnie regulować za pomocą ergonomicznych pokręteł, w skali od 50°C do 300°C. Sprzęt posiada też zabezpieczenie przed przegrzaniem.

 

Każda naleśnikarka przemysłowa sygnowana logo GastroProdukt Professional jest solidna i odporna na częste użytkowanie. Dzięki temu ma bardzo długą żywotność oraz nie sprawia żadnych kłopotów, jeżeli jest prawidłowo obsługiwana. Przy tym maszyna do robienia naleśników jest bardzo prosta w czyszczeniu i konserwacji, a także ma wyjątkowo długą żywotność. Trzeba tylko pamiętać, że przez wzgląd na delikatną ceramiczną powłokę płyty nie należy używać narzędzi o ostrych krawędziach (podczas czyszczenia sprzętu, jak i przygotowania naleśników).

 

Maszyny do naleśników 

 

Maszyny do naleśników pozwalają szybko przygotowywać idealne naleśniki. Dzięki nim da się w krótkim czasie usmażyć wiele sztuk, przyspieszając pracę w kuchni i skracając do minimum czas oczekiwania na zamówienie. W ten sposób da się obsłużyć większą liczbę klientów w ciągu dnia, dbając o ich pełne zadowolenie – zarówno ze smaku oraz wyglądu potrawy, jak i poziomu obsługi.

 

Jakość wykonania oraz przemyślany design naszych maszyn do naleśników sprawiają, że są maksymalnie wydajne i funkcjonalne. Zakup takiego sprzętu to inwestycja w rozwój lokalu, która szybko się zwróci oraz zacznie przynosić wymierne zyski.

 

Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta, gotowym rozwiać wszelkie wątpliwości i odpowiedzieć na pytania dotyczące wyposażenia profesjonalnego zaplecza gastronomicznego. Maszyna do naleśników to ogromne ułatwienie dla pracowników oraz sposób na podniesienie jakości serwowanych dań. Wyposaż kuchnię swojego lokalu wybierając najlepszy sprzęt!

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej