0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Urządzenia do sorbetów, maszyny do slushy

Kluczem do sukcesów przy serwowaniu sorbetów czy slushy jest uzyskanie odpowiedniej, jednolitej masy lodowej i uniknięcie tworzenia się zatorów i zbitek z lodu. Wpływa na to nie tylko jakość składników i półproduktów, ale także utrzymanie stałej temperatury i równomiernego tempa mieszania. Tylko niezawodne, wysokojakościowe maszyny do slushy i sorbetów są w stanie podołać temu zadaniu. Urządzenia, które znajdują się w tej kategorii to jedne z najlepszych na rynku, biorąc pod uwagę wygodę użytkowania, wydajność, jakość przygotowanego produktu, a także design. Zachęcamy do zapoznania się z naszą rozbudowaną ofertą na stronie GastroProdukt.pl.

Nasze produkty

Uniwersalność, która procentuje


Ciekawostkę stanowi fakt, że urządzenia do sorbetów równie dobrze mogą służyć do przygotowywania na przykład mrożonych jogurtów, slushy, shake’ów czy granity. Ponieważ procesy produkcji poszczególnych przysmaków są bardzo zbliżone, nasze maszyny do slushy można wykorzystywać w szerszym zastosowaniu. Wszystkie urządzenia do sorbetów i mrożonych jogurtów powstały z najlepszej jakości materiałów i podzespołów. Estetyczna, nowoczesna obudowa z wytrzymałego tworzywa sztucznego i stali nierdzewnej, zapewnia odpowiednią odporność na niekorzystne warunki, wilgoć czy uszkodzenia mechaniczne. Pojemne zbiorniki o wzmocnionych, izolowanych lecz przezroczystych ściankach świetnie eksponują wyroby, minimalizując przy tym wpływ temperatury zewnętrznej. Ponadto, każdy element, mający kontakt z napojem, może z łatwością zostać zdemontowany i umyty. W naszej ofercie znajdą Państwo maszyny do slushy i sorbetów o różnej pojemności oraz ilości pojemników, od jednego do maksymalnie trzech. Dużą wygodą odznaczają się kraniki oraz zaawansowane i precyzyjne, choć nieskomplikowane w użyciu elektroniczne panele sterowania, wyposażone w cyfrowe wyświetlacze. Tak rozbudowana funkcjonalność sprzętu w tej kategorii jest m.in. zasługą dekady doświadczeń GastroProdukt Professional w branży HoReCa. Dzielimy się nim także z Państwem w postaci doradzania naszym Klientom rozważającym różne opcje zakupu.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej