0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Suszarka przemysłowa do pralni 14kg | GP.GDZ350

GP | Suszarka przemysłowa do pralni 14kg | GP.GDZ350

Kod: GP.GDZ350

Cena netto:
48 000,00  28 999,00 
Cena brutto:
59 040,00  35 668,77 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 35 668,77 

+ -
28 999,00  48 000,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

Linia Guido - Zaufaj Nam

GastroProdukt Professional - przedstawia w pełni profesjonalną suszarkę przemysłową GDZ350 | 14kg 



Suszarka wyposażona jest w bęben oraz filtr wykonany w całości ze stali nierdzewnej. Inteligentny panel sterowania G-Wiz®, prosty i intuicyjny interfejs graficzny, który dostosowuje się do języka i poziomu doświadczenia użytkowników i sprawia, że suszarka jest bardzo łatwa w obsłudze. System pozwala na łatwą konfigurację całej fazy suszenia bezpośrednio z wyświetlacza. G-Wiz® automatycznie wyrównuje temperaturę, prędkość obrotową bębna, funkcję anty-gniecenie oraz resztkowej wilgoci.

Zastosowano tu bezpośredni układ napędowy , zamiast kół pasowych i pasów napędowych, co zmniejsza koszty konserwacji.

Ponieważ bielizna w suszarce rotacyjnej przechodzi radykalną przemianę, szybko zmieniając się z bardzo ciężkiej i wilgotnej w lekką i nieporęczną, niezbędna jest możliwość polegania na dynamicznym, profesjonalnym i niezawodnym systemie, takim jak nasz schemat suszenia, który zapewnia: wysoką wydajność, brak tarcia między włóknami, zero filcowania, brak kurczenia się odzieży, tylko suchość i dużo miękkości. Instalacja bębna suszarki wewnątrz, izolowana jest włóknem ceramicznym ( 25 mm) , obecność unikalnej ścieżki wstępnego podgrzewania powietrza, która jednocześnie chłodzi silnik, użycie 92% materiałów nadających się do recyklingu, przyjęcie tego schematu suszenia klasycznego, pozwala nam: zmniejszenie zużycie energii poprzez modulację, intensywności i czasu trwania cyklu, zmniejsza czas i energię potrzebną do doprowadzenia powietrza do wymaganej temperatury, minimalizacja strat ciepła, zmniejszenie wpływu maszyny na środowisko nawet po zakończeniu eksploatacji, wykorzystanie pełnego potencjału przepływu powietrza.

Zapewnienie doskonałych wyników wymaga całościowego spojrzenia na proces suszenia, który obejmuje również aspekt ergonomiczny: praca w pięknym, zdrowym i funkcjonalnym środowisku upraszcza i przyspiesza codzienne zadania, jednocześnie poprawiając ogólną wydajność.

Dlatego dokładnie przestudiowaliśmy każdy szczegół: 55db hałas podczas fazy suszenia Chłodne panele zewnętrzne nawet przy maksymalnej temperaturze Wejście suszarki umieszczone 700-830 mm od podłogi, umożliwia bezpośredni dostęp z wózka.

Wygodny dostęp z przodu do filtra.

Otwieranie drzwi do 180° (odwrotne otwieranie na życzenie) Współczesny design z polerowanymi frontami i zaokrąglonymi narożnikami:

Wyświetlacz skierowany do operatora wykonany z łatwego do czyszczenia szkła hartowanego.

Używamy wyłącznie wysokiej jakości, trwałych materiałów. Zainstalowaliśmy czujnik magnetyczny w panelu inspekcyjnym filtr kłaczków, układ napędowy nie posiada rolek, a łożyska żeliwne.

Standardowo zainstalowane jest 10 programów, istnieje również możliwość elektronicznego ustawienia do 35 programów

Swobodne edytowanie parametrów pracy przez operatora suszarki nawet podczas uruchomionego cyklu.

Zastosowano również czujnik wilgotności, który pozwala na suszenie bez straty czasu i energii.

Program suszenia kończy się wówczas gdy pranie jest rzeczywiście gotowe
 

  •  Pojemność ładunku: 14 kg
  •  Wymiary bębna: 761x660 | 350dm3
  •  Wymiary drzwi: 612mm
  •  Prędkość bębna: 40/(20:60) rpm
  •  Wymiary: 795x1085X1590(h)mm
  •  Odparowanie (l/h): 9,76
  •  Czas trwania cyklu: 40 min
  •  Waga brutto: 225kg
  •  Moc silnika 0,75kW
  •  Moc całkowita: 18,5kW
  •  Zasilanie elektryczne: V 400/3+N (380-415/3+N) 50Hz/60Hz
  •  Poziom hałasu: <60(dB)

Czas realizacji: 7-14 dni


*Regulamin Gwarancji Rozszerzonej.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej