0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Piec do pizzy opalany drewnem Napoli | GM120S | ALFA FORNI - STANDARD

GP | Piec do pizzy opalany drewnem Napoli | GM120S | ALFA FORNI - STANDARD

Kod: GP.M120S

Cena netto:
75 750,00  50 500,00 
Cena brutto:
93 172,50  62 115,00 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 62 115,00 

+ -
50 500,00  75 750,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

GastroProdukt Professional | Tradycyjny piec do pizzy opalany drewnem Napoli. Zaprojektowany przez włoskich projektantów z grupy Alfa pizza. Wykonany ręcznie zgodnie z włoską tradycją, przy użyciu ogniotrwałych cegieł „cotto” produkowanych bezpośrednio przez Alfa Ref z siedzibą w Anagni – Włochy.

 

 

Unikatowy piec to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wygody, tradycji i jedynego, a niepowtarzalnego smaku swoich potraw. Wyjątkowy design i ręczne wykonanie pozwala na nadanie włoskiego klimatu w naszym otoczeniu, a opalanie drewnem pozwala uzyskać smak prosto z serca Włoch.

Zewnętrzna powłoka pieca dostępna jest na życzenie w trzech odcieniach: białym, brązowym i szarym, co pozwala na idealne dopasowanie do każdego wnętrza.

Zdejmowana podstawa podporowa ze wzmocnionego żelaza ułatwia nam dostosowanie położenia pieca w naszym pomieszczeniu. Żeliwny łuk Alfa Ref nadaje oryginalny wygląd naszego pieca oraz zapewnia doskonałą widoczność środka naszego sprzętu.

Powierzchnia użytkowa wykonana z ogniotrwałych płyt szamotowych, które doskonale spełniają funkcję podtrzymania temperatury pizzy. Nagrzane płyty zapewniają utrzymanie wysokiej temperatury, gwarantują kumulowanie energii i oddawanie jej w powolny sposób.

 

 

  • Zużycie drewna: 7 kg/h - 15 lbs/hh
  • Płyta szamotowa o grubości 4 cm
  • Zalecana temperatura działania: 400/450°
  • Komin: Ø 250 mm (9,84 in)
  • Minimalna wydajność cieplna: 25000 Kcal - 29 kW
  • Maksymalna wydajność cieplna: 29000 Kcal - 34 kW
  • Temperatura dymu: 190°C Wydechowa
  • Przepływ dymu: 800 Mc/h (przy zapłonie)
  • Przepływ dymu: 650 Mc/h (przy pełnej prędkości)
  • Wylot dymu: Naturalny ciąg

 

 

Napoli to gotowy do użycia piekarnik, który jest dostępny w szerokiej gamie wzorów mozaiki, które można dostosowywać!

*Przy zamówieniu proszę wybrać kolor

Czas realizacji: 14 - 28 dni

Polecamy również

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej