0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Piła elektryczna do kości "BUTCHER" | PREMIUM

GP | Piła elektryczna do kości "BUTCHER" | PREMIUM

Kod: 10000147

Cena netto:
5 399,00  3 199,00 
Cena brutto:
6 640,77  3 934,77 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 3 934,77 

+ -
3 199,00  5 399,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

GastroProdukt Professional prezentuję profesjonalną piłę do mięsa i kości  "BUTCHER" | PREMIUM.

Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb,
Znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.
Elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej,

Zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu,

  • Taśma tnąca o długości 1650 mm wykonana ze stali nierdzewnej
  • Szerokość brzeszczota: 16mm
  • Grubość cięcia 4-180 mm
  • Średnica koła napędowego 210mm
  • Przestronny stół z płytką kalibracyjną i popychaczem mięsa.
  • Regulowane napięcie brzeszczotu
  • Silnik wyposażony w hamulec - 0,2 sekundy 
  • Obudowa wykonana z anodowanego aluminium,
  • Łatwa do czyszczenia

Dane techniczne:

  • Waga netto: 42 kg
  • Duża powierzchnia stołu roboczego o wymiarach : szer. 460 x gł. 360 mm, gwarantująca wygodę porcjowania produktów,
  • Wymiary maszyny: szer. 480 x gł. 455 x wys. 880 mm
  • Zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.
  • Moc: 850 W.

 

W zestawie:

  • Dodatkowe ostrze | brzeszczot
  • Klucz

Czas realizacji: 1-3 dni

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej