0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Piła elektryczna do kości | GP.2040 | PREMIUM

GP | Piła elektryczna do kości | GP.2040 | PREMIUM

Kod: GP.2040

Cena netto:
7 120,00  4 899,00 
Cena brutto:
8 757,60  6 025,77 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 6 025,77 

+ -
4 899,00  7 120,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

GastroProdukt Professional prezentuję mocną piłę do mięsa i kości dla gastronomii. Sprawdzi się doskonale w sklepie mięsnym, masarnii, czy restauracji.

  • Brzeszczot o długości 2040mm
  • Szerokość piły 19mm
  • Grubość cięcia 5-200mm
  • Średnica koła napędowego 210mm
  • Przestronny stół z płytką kalibracyjną i popychaczem mięsa.
  • Regulowane napięcie brzeszczotu
  • Silnik wyposażony w hamulec - 0,2 sekundy
  • Łatwa do czyszczenia

Dane techniczne:

  • Waga netto: 52 kg
  • Wymiary stołu roboczego: szer. 585 x gł. 470mm
  • Wymiary maszyny: szer. 670 x gł. 590 x wys. 1130 mm
  • Zasilanie: 230 V / 50 Hz / 1 faza 1100 W.

Czas realizacji : 3 - 28 dni roboczych | Zapytaj o dostępność naszych specjalistów.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej