Wyszukiwarka
wyszukiwarka zaawansowana
 

GP | Wilk do mięsa 12E + Kotleciarka elektryczna 12MT

GP | Wilk do mięsa 12E + Kotleciarka elektryczna 12MT

zestaw.jpg
  • promocja -39%
Cena netto: 2 439,00 zł 3 999,00 zł
Cena brutto: 2 999,97 zł 4 918,77 zł 2999.97
ilość szt.
Szybki kontakt - 32 611 50 87
Kod produktu: 12E+12MT

Czas realizacji: 1-3 dni

Opis

GP | Maszynka - Wilk do mięsa 12E | 150kg/h 

  • Profesjonalny wilk do mięsa  marki GastroProdukt Professional 12E
  • Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii, sklepach mięsnych, firm cateringowych itp.
  • Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Lej załadowczy i głowica wykonane stopu aluminium
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wydajność chwilowa 150 kg/h 
  • Prędkość obrotowa: 193 / 225r / min
  • Wymiary: 410x200x370(h)mm
  • Moc: 0,65kW
  • Zasilanie: 230V
  • Waga: 20kg


W zestawie:
2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej + dwa noże


 

 GP | Kotleciarka Elektryczna | Steaker do mięsa 12MT | 0,75kW

  • Maszyna do stekowania GastroProdukt Professional GP | 12 MT jest profesjonalnym sprzętem gastronomicznym wykonanym z wysokiej jakości materiałów i służącym do zmiękczania i przygotowywania surowego mięsa na steki, kotlety, filety, bitki itp. Widoczne niżej urządzenie zostało wykonane w oparciu o najnowsze technologie, dzięki czemu daje nam to gwarancje miękkiego, soczystego, pysznego i fantastycznie wysmażonego mięsa bez użycia żadnych chemikaliów.
  • Kotleciarka GP | 12 MT doskonale sprawdzi się we wszelkich punktach gastronomicznych takich jak restauracje, stołówki, hotele, szkoły, przedszkola, bary, domy pomocy itp.
  • Produkt charakteryzuje się również bardzo dużą wydajnością, krótkim czasem obróbki i minimalnymi stratami wagowymi mięsa.
  • Do maszyny można stosować wszystkie typy mięs bez kości!
  • SYSTEM BEZ GRZEBIENI – zamiast tego wmontowany system separatorów (koniec z uszkodzeniem/zgubieniem/złym montażem grzebieni!)
  • Szybkość pracy (aż do 500 szt/h)
  • Dużo mniejsze ubytki wagowe poprzez zatrzymanie soków mięsnych
  • Czterokrotnie krótszy czas marynowania
  • Łatwość formowania rozbitego mięsa
  • Krótszy prawie o 50% czas obróbki cieplnej potraw
  • Wymiary: 400x210x412(h)mm
  • Wielkość otworu wsadowego: 18x2,8 cm
  • Maks. szerokość nacinanego mięsa: 17,5 cm
  • Wykonanie ze stali nierdzewnej
  • Ilość ostrzy: 1258
  • Waga: 26 kg
  • Moc: 750 W
  • Zasilanie: 230V

 


Steaker elektryczny 12MT GastroProdukt Professional to idealne rozwiązanie dla sklepów masarskich, firm cateringowych itp.

 

 

 

 

Copyright © 2019 GastroProdukt All Right Reserved.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl