0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Zestaw do Pizzerii RIMINI 44 - Piec 4 x 33cm | Miesiarka "LION" 20l | Stół chłodniczy granitowy "BOLONIA" | PREMIUM

GP | Zestaw do Pizzerii RIMINI 44 - Piec 4 x 33cm | Miesiarka "LION" 20l | Stół chłodniczy granitowy "BOLONIA" | PREMIUM

Kod: GP.ZPRIMINI 44

Cena netto:
29 998,00  17 197,00 
Cena brutto:
36 897,54  21 152,31 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 21 152,31 

+ -
17 197,00  29 998,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

GP | Piec do Pizzy 2- komorowy 4 x 33 cm | RIMINI 44

 

  • GastroProdukt Professional | Wysokiej Jakości produkt prosto z serca Włoch.
  • Piec do wypieku pizzy, chleba, zapiekanek itp.
  • Wykonany ze stali nierdzewnej malowanej, front z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Izolowany wełną mineralną
  • Płyty szamotowe o grubości 15 mm umieszczone w dolnej części komory,
  • Regulacja temperatury do 400 st. C poziomu dolnego i górnego za pomocą 2 termoregulatorów,
  • Wewnętrzne oświetlenie komory,
  • Grzałki górna i dolna w komorze: 2350 W x 2
  • Nowoczesny design.
  • Wymiary zewnętrzne (WxDxH): 940x920x710 mm
  • Zasilanie: 400 V
  • Pojemność: 4 x Ø33cm ( x 2)
  • Wymiary komory: 660x660x140 mm ( x2)
  • Moc: 9,4 kW
  • Waga: 101 kg

GP | Stół chłodniczy do pizzy 2-drzwiowy z nadstawką chłodniczą 7 x GN 1/4 "BOLONIA" PREMIUM

 

Stół chłodniczy do pizzy 2-drzwiowy z nadstawką chłodniczą na 7 x GN 1/4 "BOLONIA" GastroProdukt Professional PREMIUM to idealne urządzenie umożliwiające komfortowe przygotowywanie dużych ilości pizz twoim lokalu. Komora chłodnicza na pojemniki 600x400 mm, w układzie wzdłużnym. Granitowy blat oraz możliwość regulacji temperatury sprawia, że stół chłodniczy Do pizzy GastroProdukt to podstawowe wyposażenie każdej profesjonalnej pizzerii. Wysoka funkcjonalność oraz solidne wykonanie gwarantują, że produkty chłodnicze GastroProdukt Professional sprawdzą się nawet w najbardziej wymagających kuchniach.

Konstrukcja stołu chłodniczego na pojemniki 600x400 mm "BOLONIA" została zaprojektowana w celu znacznego ułatwienia pracy w profesjonalnych kuchniach. Możliwość przygotowywania pizzy oraz pozostałych dań i sałatek sprawia, że urządzenie świetnie sprawdzi się nie tylko w pizzeriach, ale także w pozostałych lokalach gastronomicznych. Stół chłodniczy pozwala na krótkotrwałe przechowywanie żywności w zakresie temperatur od +2°C do +8°C, dzięki czemu przechowywane produkty nie tracą swojej naturalnej świeżości i mogą być serwowane przez cały dzień.

Obudowa i komora urządzenie zostały wykonane ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz są łatwe w zachowaniu czystości. Stal nierdzewna zastosowana do produkcji stołu chłodniczego spełnia wszystkie normy oraz wymogi sanepidu.

Dla zachowania wysokiego poziomu higieny urządzenie zostało wyposażone w blat roboczy wykonany z granitu. Twarda, gładka powierzchnia blatu umożliwia szybkie wyrabianie ciasta na pizzę, a dzięki zastosowaniu granitu ciasto nie przykleja się do blatu. Dodatkowo granit jest łatwy w zachowaniu czystości.

Sterowanie stołem chłodniczym GastroProdukt Professional "BOLONIA" odbywa się za pomocą elektronicznego sterownika z wyświetlaczem temperatury. Prosty panel sterowania umożliwia dokładne zarządzanie temperaturą urządzenia.

Wymuszony obieg powietrza w połączeniu z funkcją automatycznego odszraniania oraz odprowadzania skroplin gwarantuje, że warunki panujące w komorze urządzenia są odpowiednie do przechowywania produktów spożywczych. Dodatkowo wymuszony obieg powietrza sprawia, że w całej komorze panują identyczne warunki termiczne.

Stół chłodniczy do pizzy 2-drzwiowy z nadstawką chłodniczą na 7 x GN 1/4 "BOLONIA" GastroProdukt Professional został wyposażony w zabezpieczenie przed zbyt długim otwarciem - samo domykające się drzwi z blokadą gwarantują, natychmiastowe zamknięcie drzwi po wyjęciu produktów.

  • Istnieje możliwość regulowania nóżek +/-45 mm. Urządzenie wyposażone w 7 prowadnic na komorę pod pojemniki do pizzy 600x400
  • Nadstawa chłodnicza 7xGN1/4 max H-150 mm
  • Wymiary stołu chłodniczego: 1510x800x1440(h)mm
  • Moc elektryczna : 0.3 kW
  • Dobowe zużycie energii: 2.32 kWh/dzień
  • Roczne zużycie energii: 847 kWh/rok
  • Napięcie : 230 V
  • Nadstawka chłodnicza 7 x GN 1/4(cena nie obejmuje pojemników GN)

 


GP | Mikser spiralny do ciast ciężkich "LION " 20l | 2 - biegi | GP.HS20 | Premium

 

  • GastroProdukt Professional prezentuje profesjonalny mikser spiralny linia "LION" GP.HS20 PREMIUM o pojemności 20 litrów z dwoma prędkościami. Sprzęt przeznaczony jest do ugniatania ciast ciężkich tj.: pizzy, chleba, pierogów.
  • Miesiarka doskonalone sprawdzi się w piekarniach, pizzeriach czy gastronomii.
  • Łatwy Panel sterowania usprawnia szybką obsługę maszyny i skraca czas pracy.
  • Ugniatarka do ciast ciężkich
  • Metalowa obudowa z trwałą powłoką
  • Oś i spirala wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Prędkości spirali 110 i 240 obr/min
  • Wyłącznik bezpieczeństwa
  • Timer
  • Maksymalny wsad jednorazowy: 8kg
  • Maksymalna ilość ciasta: 10 kg
  • Minimalna ilość ciasta: 6 kg
  • Pojemność dzierży: 20l
  • Wymiary:380x620x800(h)mm.
  • Waga: 100 kg
  • Moc: 1,5 kW
  • Zasilanie: 230V

* Prezentowane zdjęcia są zdjęciami poglądowymi.

Czas realizacji: 1-3 dni

Polecamy również

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej