0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Kocioł Gazowy BKG-200.1.1- LINIA 900

GP | Kocioł Gazowy BKG-200.1.1- LINIA 900

Kod: GP.BKG-200.1.1

Cena netto:
24 000,00 
Cena brutto:
29 520,00 
+ -
24 000,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

  • Woda ogrzrewana palnikiem gazowym
  • Wyposażony został w sterowany elektronicznie, automatyczny system napełniania zbiornika ogrzewcza (płaszcza) wodą. System ten kontroluje poziom wody w ogrzewaczu, automatycznie go napełnia i w razie potrzeby uzupełnia wodą.
  • Elektromagnetyczny zawór gazowy sterowany regulatorem temperatury umożliwia regulację intensywności ogrzewania
  • Kocioł wyposażony w elektroniczny system kontroli poziomu wody w przestrzeni międzypłaszczowej
  • Standardowym wyposażeniem kotła jest armatura bezpieczeństwa zabezpieczająca przed nadmiernym wzrostem ciśnienia
  • W wykonaniu standardowym kocioł nie jest przewidziany do podłączenia do przewodu spalinowego (typA1)
  • Można instalowac go pod wyciagiem z okapem wentylacyjnym
  • Pojemność kotła: 200 dm3
  • Średnica zbiornika warzelnego: 690 mm
  • Wysokość do kołnierza: 1000 mm
  • Wymiary gabarytowe (szerokość x głębokość): 900x900/1020 mm
  • Moc cieplna ( E, Lw, Ls, B/P ): 22 kW
  • Moc cieplna (P): 18 kW
  • Zużycie gazu:
  1. E (G20) 20 mbr: 2,35 m3/h
  2. Lw (G27) 20 mbr: 2,87 m3/h
  3. Ls (G 2.350) 13mbr: 3,23 m3/h
  4. B/P (G30) 37mbr: 1,72 kg/h
  5. P (G31) 37mbr 1,38 kg/h
  6. Przyłącze gazu: R3/4”
  • Odprowadzenia spalin: Typ A1
  • Zasilanie: ~ 230V 50Hz
  • Przyłącze wody ciepłej i zimnej: G1/2”
  • Najwyższe ciśnienie robocze pary wodnej: 0,05 MPa

Czas realizacji: 3-7 dni

Polecamy również

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej