0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP | Kocioł Gazowy KG-150.8-II-X

GP | Kocioł Gazowy KG-150.8-II-X

Kod: GP.KG-150.8-II-X

Cena netto:
24 920,00  18 900,00 
Cena brutto:
30 651,60  23 247,00 

Najniższa cena brutto z 30 dni przed obniżką: 23 247,00 

+ -
18 900,00  24 920,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

  • Woda ogrzewana palnikiem gazowym
  • Elektromagnetyczny zawór gazowy sterowany regulatorem temperatury
  • Kocioł wyposażony w elektroniczny system kontroli poziomu wody w przestrzeni międzypłaszczowej co zapobiega przegrzaniu
  • Wyposażeniem kotła jest armatura bezpieczeństwa zabezpieczająca przed nadmiernym wzrostem ciśnienia
  • Kocioł w wersji standardowej nie jest przeznaczony do podłączenia do przewodu spalinowego(typ A1)
  • Można instalować go pod wyciągiem z okapem wentylacyjnym
  • Spaliny odprowadzane rurą o średnicy 130 mm. zakończoną przerywaczem ciągu
  • Pojemność kotła: 150 dm3
  • Średnica zbiornika warzelnego: 690 mm
  • Średnica obudowy: 950 mm
  • Wysokość do kołnierza: 900 mm
  • Wymiary gabarytowe (szerokość x głębokość): 1050x1300 mm
  • Moc cieplna ( E, Lw, Ls, B/P ): 22 kW
  • Moc cieplna (P): 18 kW
  • Zużycie gazu E (G20) 20 mbr: 2,35 m3/h
  • Lw (G27) 20 mbr: 2,87 m3/h
  • Ls (G 2.350) 13 mbr: 3,23 m3/h
  • B/P (G30) 37mbr: 1,72 kg/h
  • P (G31) 37mbr: 1,38 kg/h
  • Przyłącze gazu: R3/4”
  • Odprowadzenia spalin: Typ A1
  • Zasilanie: ~ 230V 50Hz
  • Przyłącze wody: G1/2”
  • Najwyższe ciśnienie robocze pary wodnej: 0,05 MPa

Czas realizacji: 3-7 dni

Polecamy również

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej