0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
GP I SPM | Urządzenie do sorbetów i mrożonych jogurtów SDT 1

GP I SPM | Urządzenie do sorbetów i mrożonych jogurtów SDT 1

Kod: G-SDT 1

Cena netto:
5 845,00 
Cena brutto:
7 189,35 
+ -
5 845,00  netto
SZCZEGÓŁY DOSTAWY
Opcje dostawy
Kurier paleta 199,00
Odbiór zamówienia w siedzibie GP 0,00
Kurier EU 123,00

Specyfikacja

  • Urządzenie przeznaczone do przygotowywania sorbetów i mrożonych jogurtów, niewielkie rozmiary urządzenia pozwalają na przygotowywanie w małych lokalach gastronomicznych.
  • Urządzenie łatwe w czyszczeniu, każda z części mająca kontakt z napojem może być łatwo zdemontowana i umyta.
  • Pojemność zbiornika zapewnia pełne wykorzystanie możliwości urządzenia minimalizując ryzyko strat poniesionych z tytułu niewykorzystania przygotowanego produktu mrożonego.
  • Wymiary: 515 x 195 x 685 mm
  • Moc: 350 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Pojemność: 10 l

Czas realizacji: 3-10 dni

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej