phone

ZADZWOŃ

32 611 50 87

ZALOGUJ SIĘ

Koszyk  

Brak produktów

Dostawa od:15,50 zł
0,00 zł Razem

Koszyk Zamawiam i płacę

MENU
KATEGORIE

GP | Wilk do mięsa 12E + Kotleciarka elektryczna 12MT

12E+12MT

3 999,00 zł   2 499,00 zł netto
3 073,77 zł brutto

Zniżka: -1 500,00 zł netto

szt.

Czas realizacji: 1-3 dni

Unia Europejska

Producent

GP | Maszynka - Wilk do mięsa 12E | 150kg/h

 

  • Profesjonalny wilk do mięsa  marki GastroProdukt Professional.
  • Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii, sklepach mięsnych, firm cateringowych itp.
  • Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Lej załadowczy i głowica wykonane stopu aluminium
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wydajność chwilowa 150 kg/h 
  • prędkość obrotowa: 193 (rpm)
  • Wymiary: 410x200x370(h)mm
  • Moc: 0,65kW
  • Zasilanie: 230V
  • Waga: 20kg


W zestawie:
2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej + dwa noże


 

GP | Kotleciarka Elektryczna | Steaker do mięsa 12MT | 0,75kW

 

  • Elektryczny steaker do mięsa (kotleciarka) 12MT GastroProdukt Professional to nowoczesne i skuteczne urządzenie służące do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości tj. kotlety, filety, steki, bitki itp.
  • Innowacyjność urządzenia polega na braku w stosunku do tradycyjnych rozwiązań wałków płaszczących, które obniżają wartość przygotowywanych posiłków powodując wypływ naturalnych soków z mięsa.
  • Szybkość pracy (aż do 500 szt./godz.)
  • Dużo mniejsze ubytki wagowe poprzez zatrzymanie soków mięsnych
  • Czterokrotnie krótszy czas marynowania
  • łatwość formowania rozbitego mięsa
  • Krótszy prawie o 50% czas obróbki cieplnej potraw
  • Wymiary: 400x210x412(h)mm
  • Wielkość otworu wsadowego: 18x2,8 cm
  • Maks. szerokość nacinanego mięsa: 17,5 cm
  • Wykonanie ze stali nierdzewnej
  • Ilość ostrzy: 1258
  • Waga: 26 kg
  • Moc: 750 W
  • Zasilanie: 230V


Steaker elektryczny 12MT GastroProdukt Professional to idealne rozwiązanie dla sklepów masarskich, firm cateringowych itp.

 

 

Produkty proponowane: